Ημέρα… καταγγελιών ήταν η Τρίτη για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Αρχικά, ο «Δικέφαλος» έστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου τις μαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά ενώ απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Ολυμπιακό περί μεθοδεύσεων από τους «ασπρόμαυρους» σχετικά με την υπόθεση των επεισοδίων στα αποδυτήρια του «Γ.Καραΐσκάκης» (σ.σ 1/4 Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-1 για τη Σούπερ Λιγκ).

Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες απάντησαν με καταγγελία κατά του ΠΑΟΚ και του μάρτυρα ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Αλέξανδρου Αποστολόπουλου περί «ψευδομαρτυρίας».

Ακολούθησε, η νέα καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα των καμερών στο Φαληρικό γήπεδο ζητώντας από την ΕΕΑ να εξετάσει το βάσιμο των ισχυρισμών του και να συντάξει πόρισμα για το εάν ο Ολυμπιακός έχει παραβιάσει τους κανονισμούς και πρέπει να παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ή όχι.

Λίγο αργότερα, ήρθε η νέα καταγγελία του Ολυμπιακού έχοντας καταθέσει «φάκελο» στον Σιμιτζόγλου, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες γύρω από το ακριβές περιεχόμενο της καταγγελίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ