Ο Ιμπραΐμοβιτς υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπράιμοβιτς , υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο και ξεκίνησε αποθεραπεία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μίνο Ραϊόλα.
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπράιμοβιτς , υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο και ξεκίνησε αποθεραπεία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μίνο Ραϊόλα.
Ο κορυφαίος σκόρερ της Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο κατά τη διάρκεια της νίκης (2-1) στο Europa League με την Αντερλεχτ τον περασμένο μήνα και φυσικά θα απουσιάσει από το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο 35χρονος Σουηδός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο ιατρικό κέντρο του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ (UPMC) και ήδη έχει ξεκινήσει την αποκατάστασή του. «Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, θα προχωρήσει κάνει πλήρη αποθεραπεία, ενώ δεν έχει άλλο τραυματισμό στην καριέρα του», είπε ο Ραιόλα.
«Ο Ζλάταν έχει ξεκινήσει ήδη την αποκατάσταση στο UPMC και θα παραμείνει υπό τη παρακολούθηση των ιατρών Dr. Φου και Dr. Μάσαλ καθ ‘όλη την αποθεραπεία του».
Το προηγούμενο διάστημα ο Ιμπραίμοβιτς, με αναφορά στο Ιnstagram, ορκίστηκε να επανέλθει ισχυρότερος, ενώ οι συμπαίκτες του φορούσαν μπλούζες με το όνομά του πριν από τη νίκη με 2-0 επί της Μπέρνλι για την Premier League στις 23 Απριλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442