
Όλιβερ Στόουν: νέα ταινία για τη ζωή του Πούτιν
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και γνωστός ντοκιμαντερίστας Όλιβερ Στόουν δήλωσε σε συνέντευξή του στη Sydney Morning Herald ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα του ταινία που θα αφορά τη ζωή του Πούτιν και η οποία είναι μια συνάντηση με ερωτήσεις...
Βρίσκεται πίσω από τρεις ταινίες που πραγματεύονται τη ζωή Αμερικανών προέδρων. Τώρα θέλει να δώσει μία άλλη οπτική στους Αμερικανούς, για το ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν που «θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη μιας επικίνδυνης κατάστασης, όπως ο πόλεμος».
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και γνωστός ντοκιμαντερίστας Όλιβερ Στόουν δήλωσε σε συνέντευξή του στη Sydney Morning Herald ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα του ταινία που θα αφορά τη ζωή του Πούτιν.
«Δεν πρόκειται τόσο για ντοκιμαντέρ αλλά είναι περισσότερο μία συνάντηση με ερωτήσεις και απαντήσεις» είπε.
«Ο κ. Πούτιν είναι ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες στον κόσμο και εφόσον οι ΗΠΑ τον έχουν χαρακτηρίσει ως εχθρό – έναν μεγάλο εχθρό – νομίζω ότι είναι σημαντικό να ακούσουμε τι έχει να πει», συμπλήρωσε.
Η ταινία θα παρουσιάσει την άποψη του Πούτιν για τα πολιτικά γεγονότα από τότε που εκλέχτηκε για πρώτη φορά ως Πρόεδρος της Ρωσίας, τον Μάρτιο του 2000.
«Ξεδιπλώνεται μια ολόκληρη άποψη που εμείς οι Αμερικανοί δεν έχουμε ακούσει», δήλωσε στην εφημερίδα ο Στόουν και πρόσθεσε ότι το συνεργείο του συναντήθηκε τέσσερις φορές με τον Ρώσο ηγέτη μέσα σε δύο χρόνια.
«Μιλήσαμε αρχικά για την υπόθεση Σνόουντεν, η οποία έγινε ταινία. Και μέσα από την επαφή αυτή, νομίζω ότι αναπτύχθηκε ένα είδος εμπιστοσύνης καθώς ήξερε ότι δεν θα αλλάξω όσα είπαμε», δήλωσε ο Αμερικανός σκηνοθέτης, λέγοντας ότι ο Πούτιν «μιλάει ευθέως».
«Νομίζω ότι τοποθετήθηκε δίκαια με έναν δυτικό τρόπο αφήγησης, εξηγώντας την άποψή του, με την ελπίδα ότι θα αποτραπεί η συνεχιζόμενη παρανόηση και μία επικίνδυνη κατάσταση, όπως η απειλή του πολέμου», δήλωσε ο 70χρονος σκηνοθέτης.
Πηγή: ΑΠΕ
entertainment.in.gr
- Ιράν: Αλμα στην τιμή του πετρελαίου μετά την έναρξη του 9ου κύματος των επιθέσεων από τις ΗΠΑ
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιτίθενται για 9η συναπτή νύχτα στο Ιράν, που απαντά με πλήγματα σε χώρες της περιοχής
- Το deal ΗΠΑ – ΕΕ έναν χρόνο μετά – Πόσο (δεν) τηρήθηκε
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: – Μπορώ να χτίσω; – Κανείς δεν ξέρει…
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση