
Υπό την επήρεια μέθης 268 οδηγοί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Διακόσια εξήντα οκτώ άτομα οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, όπως διαπιστώθηκε σε ελέγχους που διενήργησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.
Διακόσια εξήντα οκτώ άτομα οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, όπως διαπιστώθηκε σε ελέγχους που διενήργησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της ειδικής εξόρμησης στην Αττική, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοολομέτρησης, με ειδικές ηλεκτρονικές τεχνικές συσκευές (αλκοτέστ) 3.299 οδηγοί και διαπιστώθηκε ότι οι 268 ήταν μεθυσμένοι.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 2.103 παραβάσεις, που επισείουν διοικητικά πρόστιμα. Ενδεικτικά:
- 500 για υπερβολική ταχύτητα
- 43 για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη
- 134 για μη χρήση προστατευτικού κράνους
- 28 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
- 80 για χρήση κινητού τηλεφώνου
- 55 για ανασφάλιστα οχήματα.
Επίσης, ακινητοποιήθηκαν 88 οχήματα και αφαιρέθηκαν 353 άδειες ικανότητας οδήγησης, 142 πινακίδες κυκλοφορίας και 133 άδειες κυκλοφορίας.
Όπως σημειώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, ανάλογοι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αφού η οδική ασφάλεια και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων αποτελούν θέμα μείζονος σημασίας για το κοινωνικό σύνολο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Ειρήνη», δια χειρός Νίκου Καραθάνου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 8 νεκροί σε πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο λίγο πριν τη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της νέας εβδομάδας
- Τι είπε ο Αντσελότι για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και την επόμενη μέρα…
- Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε επτά περιοχές
- Σχέσεις: Εσύ ξέρεις τη «Θεωρία της Καρέκλας»;

