Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ τελέστηκαν σήμερα τα εγκαίνια της Διακλαδικής Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, με τον υπουργό Πάνο Καμμένο να δηλώνει την ικανοποίησή του «διότι η μονάδα θα καλύπτει ανάγκες τόσο των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας».

Παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ τελέστηκαν σήμερα τα εγκαίνια της
Διακλαδικής Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, με τον υπουργό Πάνο Καμμένο να δηλώνει την ικανοποίησή του «διότι η μονάδα θα καλύπτει ανάγκες τόσο των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας».

«Θα παρέχονται όλες οι εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας για τη διάγνωση και τη θεραπεία της υπογονιμότητας, ενώ θα εφαρμόζονται όλες οι τεχνικές στην υποβοήθηση αναπαραγωγής και στην τεχνητή γονιμοποίηση, χωρίς να επιβαρύνεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός των στελεχών μας», προσέθεσε ο κ. Καμμένος, ενώ εξήγγειλε τη δημιουργία Διακλαδικής Παιδιατρικής Κλινικής που θα καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις, σε καθημερινή βάση, δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο ως αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, είμαι βέβαιος ότι θα συμμετάσχετε σε δράσεις οι οποίες θα υποστηρίξουν ασθενείς κοινωνικές ομάδες της ελληνικής κοινωνίας με τις υπηρεσίες που θα παρέχετε», επισήμανε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε επίσης ότι «μέσω της διακλαδικότητας και της αγαστής συνεργασίας μεταξύ όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας βελτιώνεται καθημερινά η αξιοποίηση των υποδομών μας, των υπηρεσιών μας και των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος».

Απευθυνόμενος στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε ότι «το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα είναι αρωγός δίπλα σας, στο απαιτητικό σας έργο και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχετε».

Στην τελετή παρέστη επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024