
Ο Ιλίρ Μέτα εξελέγη πρόεδρος της Αλβανίας
Με 87 ψήφους υπέρ και δύο κατά ο Ιλίρ Μέτα εξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας. Η αντιπολίτευση απείχε και πάλι, στην τέταρτη συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου.
Με 87 ψήφους υπέρ και δύο κατά ο Ιλίρ Μέτα εξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας. Η αντιπολίτευση απείχε και πάλι, στην τέταρτη συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου.
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς επικοινώνησε με τον Ιλίρ Μέτα και τον συνεχάρη για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αλβανίας.
Ο κ. Μέτα ήταν μέχρι σήμερα πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Αλβανίας, ενώ είχε διατελέσει πρωθυπουργός της χώρας μεταξύ του Οκτωβρίου του 1999 και του Φεβρουαρίου του 2002.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: ΗΠΑ – Βοσνία
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
- Επιστολή στον Τραμπ από ρεπουμπλικάνο βουλευτή κατά της πώλησης F35 στην Τουρκία
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)

