
Στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου ο τελικός ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Στο Βόλο θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε σήμερα η ΕΠΟ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 6 Μαΐου 2017 με ώρα έναρξης 20:30. Είναι η δεύτερη φορά που το Πανθεσσαλικό, το οποίο κατασκευάστηκε στο πλαίσιο των έργων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, φιλοξενεί τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρώτη ήταν ακριβώς πριν από δέκα χρόνια, όταν στις 5 Μαϊου 2007 η ΑΕΛ νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το τρόπαιο.
Στο Βόλο θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε σήμερα η ΕΠΟ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 6 Μαΐου 2017 με ώρα έναρξης 20:30.
Είναι η δεύτερη φορά που το Πανθεσσαλικό, το οποίο κατασκευάστηκε στο πλαίσιο των έργων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, φιλοξενεί τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
Η πρώτη ήταν ακριβώς πριν από δέκα χρόνια, όταν στις 5 Μαϊου 2007 η ΑΕΛ νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το τρόπαιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποκατάσταση και επαναλειτουργία Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους
- Κρυονέρι: Ξέσπασε φωτιά – Επιχειρούν 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες
- Το Μαρόκο εκθρονίζει τη Νότια Αφρική και γίνεται η πιο βιομηχανοποιημένη χώρα της Αφρικής
- Εν μέσω ενεργειακής κρίσης, η Ελλάδα ζητά χαλάρωση των ευρωπαϊκών κανόνων για τα δικαιώματα άνθρακα
- Φαραντούρης: Παρέμβαση στην Κομισιόν για τον κίνδυνο απώλειας ευρωπαϊκών κονδυλίων με ευθύνη της κυβέρνησης
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ράπτη


