
Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός για να μείνει «ζωντανός»
Το τελευταίο του χαρτί παίζει σήμερα, Παρασκευή (21:15, ΕΡΤ2) ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούλη κόντρα στην Εφές. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το μπρέικ της ισοφάρισης που σημαίνει την επιστροφή της σειράς στο ΣΕΦ (02/05), όπου και θα κριθεί η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague. Σε αντίθετη περίπτωση, η Εφές θα κάνει το 3-1 και θα προκριθεί στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά από το 2001, όπου θα συναντήσει τη ΤΣΣΚΑ.
Το τελευταίο του χαρτί παίζει σήμερα, Παρασκευή (21:15, ΕΡΤ2) ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούλη κόντρα στην Εφές. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το μπρέικ της ισοφάρισης που σημαίνει την επιστροφή της σειράς στο ΣΕΦ (02/05), όπου και θα κριθεί η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague.
Σε αντίθετη περίπτωση, η Εφές θα κάνει το 3-1 και θα προκριθεί στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά από το 2001, όπου θα συναντήσει τη ΤΣΣΚΑ.
Η τελευταία προπόνησή της ομάδας του Σφειρόπουλου στο «Αμπντί Ιπεκτσί» ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, αφού οι Μπιρτς και Μιλουτίνοφ που είχαν μικροπροβλήματα σε αστράγαλο και γόνατο αντίστοιχα έδωσαν κανονικά το παρών.
Οι τούρκοι φίλαθλοι, εξάντλησαν και για το τέταρτο παιχνίδι τα εισιτήρια.
Διαιτητές της αναμέτρησης, είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Ισπανός, Χουάν Κάρλος Γκαρσία Γκονζάλες και ο Σλοβένος, Ματέι Μπολτάουζερ.
4οι ΑΓΩΝΕΣ
Παρασκευή, 28 Απριλίου
Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) 21:15
Νταρουσάφακα (Τουρκία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 19:30
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
