Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περίπου στις 17:45 το απόγευμα σε πολλές περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας, της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περίπου στις 17:45 το απόγευμα σε πολλές περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας, της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς.
Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, και το επίκεντρό του εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο ανάμεσα στην Κυλλήνη και τη Ζάκυνθο.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων