Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Teen City Vibe»: οι έφηβοι στο προσκήνιο

«Teen City Vibe»: οι έφηβοι στο προσκήνιο

Δέκα πόλεις. Τρεις νέοι. Μία ομάδα. Ένας στόχος. Η ενέργεια, στο ζενίθ. Τα vibes, δυνατά. Ο παλμός, νεανικός. Το «Teen City Vibe» ξεκινά το ταξίδι του, το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 17:00. Πρώτος σταθμός ο Βόλος, μια «ζωντανή» πόλη, με πολλούς teenagers. Εκεί, ο Γιάννης Κορφιάτης συναντά τρεις έφηβους, την Άννα, τον Τάσο και τον […]

Δέκα πόλεις. Τρεις νέοι. Μία ομάδα. Ένας στόχος. Η ενέργεια, στο ζενίθ. Τα vibes, δυνατά. Ο παλμός, νεανικός.

Το «Teen City Vibe» ξεκινά το ταξίδι του, το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 17:00. Πρώτος σταθμός ο Βόλος, μια «ζωντανή» πόλη, με πολλούς teenagers. Εκεί, ο Γιάννης Κορφιάτης συναντά τρεις έφηβους, την Άννα, τον Τάσο και τον Χριστόφορο, και τους βοηθά να φτιάξουν το καλύτερο βιντεάκι για την πόλη τους.

Η Άννα είναι 17 χρόνων. Διαβάζει αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα γιατί δίνει Πανελλήνιες. Το όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός.

Ο Τάσος είναι 16 χρόνων και ασχολείται δέκα χρόνια με το τέννις. Η μεγάλη του αγάπη είναι το squash. Στον ελεύθερο χρόνο του παίζει κιθάρα και κάνει μαγικά στους φίλους του.

Ο Χριστόφορος είναι ο βενιαμίν της παρέας. Του αρέσει να κατεβαίνει τα βουνά με το ποδήλατό του. Αγαπά το downhill και θέλει να σχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

Και οι τρεις βάζουν τα δυνατά τους για να αναδείξουν την πόλη τους. Μοιράζουν αγκαλιές στα σοκάκια του Βολωνακίου, κάνουν ποδηλατάδα στην παραλία και χορεύουν στην ταράτσα των φίλων τους…

Πρεμιέρα το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 17:00, στον Alpha.

entertainment.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024