Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον τελικό η Τσέλσι, νίκησε 4-2 την Τότεναμ

Στον τελικό η Τσέλσι, νίκησε 4-2 την Τότεναμ

Ενα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ νίκησε 4-2 την Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Ο αντίπαλος της Τσέλσι στον τελικό θα γίνει γνωστός την Κυριακή, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Αρσεναλ να διεκδικούν, επίσης στο Γουέμπλεϊ, το δεύτερο εισιτήριο.

Ενα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ νίκησε 4-2 την Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Αντόνιο Κόντε άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας τους Εντέν Αζάρ και Ντιέγκο Κόστα, αλλά είδε τον Γουίλιαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ανοίγει το σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό.

Οι «σπερς» αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 18΄ με κεφαλιά του Χάρι Κέιν, αλλά στο 43΄ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι και ο Γουίλιαν δεν λάθεψε, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Ντέλε Αλι έφερε ξανά το ματς «στα ίσια» (2-2 στο 52΄) και η Τότεναμ έμοιαζε καλύτερη, αλλά λίγο αργότερα ο Κόντε «επιστράτευσε» τους δύο σταρ και ο Αζάρ έδωσε ξανά προβάδισμα στους «μπλε» στο 75΄, πριν ο Μάτιτς διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 80΄.

Ο αντίπαλος της Τσέλσι στον τελικό θα γίνει γνωστός την Κυριακή, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Αρσεναλ να διεκδικούν, επίσης στο Γουέμπλεϊ, το δεύτερο εισιτήριο.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών του κυπέλλου Αγγλίας:

Τσέλσι-Τότεναμ 4-2
Αρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 23/4

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024