Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα

Σχέσεις με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, ενώ τον κατηγορεί ότι «πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα». «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά εκτεθειμένος από τη στενή συσχέτισή του με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού. Που φυλακίζουν πολιτικούς αντιπάλους, καταργούν το κοινοβούλιο, καταπατούν τις πολιτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τους αφήνουμε στην περιφρόνηση κάθε δημοκρατικού πολίτη» τονίζει η Πειραιώς.

Σχέσεις με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, ενώ τον κατηγορεί ότι «πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα».

Σε ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «με διαδικαστικά προσχήματα αρνήθηκε να συζητηθούν στη Βουλή οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, όπως ήδη συνέβη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

«Να τους θυμίσουμε λοιπόν ότι: Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέστησαν στην κηδεία αμφιλεγόμενων προσώπων. Δεν έστελναν επιστολές για «κοινές αξίες και κοινούς στόχους». Δεν παρουσιάζουν την Βενεζουέλα ή άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής περίπου ως επίγειο παράδεισο. Δεν ειρωνεύτηκαν τους αντιπάλους κανενός αυταρχικού καθεστώτος. Δεν ταξίδεψαν σε τέτοιες χώρες με ιδιωτικό λίαρ τζετ σκοτεινού προσώπου για να κάνουν τον μεσάζοντα επιχειρηματικών συμφωνιών» συνεχίζει η ΝΔ.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, όλα τα παραπάνω δείχνουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να συζητηθεί ένα θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα παγκοσμίως.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά εκτεθειμένος από τη στενή συσχέτισή του με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού. Που φυλακίζουν πολιτικούς αντιπάλους, καταργούν το κοινοβούλιο, καταπατούν τις πολιτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τους αφήνουμε στην περιφρόνηση κάθε δημοκρατικού πολίτη» καταλήγει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024