
Αποζημίωση θα καταβάλει η Daily Mail στην Μελάνια Τραμπ
Η Daily Mail δέχθηκε να καταβάλει άγνωστο ποσό ως αποζημίωση στην Μελάνια Τραμπ και να της ζητήσει συγγνώμη για δημοσίευμά της σχετικά με την επαγγελματική της απασχόληση ως μοντέλου. Η Μελάνια Τραμπ είχε καταθέσει αγωγή κατά του ιδιοκτήτη βρετανικής εφημερίδας ζητώντας 150 εκατομμύρια δολάρια για εν δυνάμει ζημίες που της επέφερε το δημοσίευμα.
Η Daily Mail δέχθηκε να καταβάλει άγνωστο ποσό ως αποζημίωση στην Μελάνια Τραμπ και να της ζητήσει συγγνώμη για δημοσίευμά της σχετικά με την επαγγελματική της απασχόληση ως μοντέλου.
Η Μελάνια Τραμπ είχε καταθέσει αγωγή κατά του ιδιοκτήτη βρετανικής εφημερίδας ζητώντας 150 εκατομμύρια δολάρια για εν δυνάμει ζημίες που της επέφερε το δημοσίευμα.
Τη Μ.Τετάρτη, η Daily Mail ζήτησε συγγνώμη και ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει νέο επανορθωτικό άρθρο.
«Συμφωνήσαμε να καταβάλουμε αποζημίωση και δικαστικά έξοδα», ανακοίνωσε η εφημερίδα, ενώ πληροφορημένη πηγή ανέφερε ότι το συνολικό ποσό που συμφώνησε να καταβάλει ο όμιλος βάσει του διακανονισμού είναι μικρότερο των 3 εκατ. δολαρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των οργάνων
- Μέση Ανατολή: Το πικρό κόστος για τη σοκολάτα Ντουμπάι – Η άνοδος και… η ενδεχόμενη πτώση
- Οι Κινέζοι κλέβουν τα… μυστικά των ΗΠΑ στην ΑΙ
- Ουέσκα – Σαραγόσα: Τερματοφύλακας γρονθοκόπησε αντίπαλο και ακολούθησε χαμός! (vid)

