Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιερώνυμος: Τον πονάω τον Τσίπρα γιατί αγωνίζεται

Ιερώνυμος: Τον πονάω τον Τσίπρα γιατί αγωνίζεται

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε τη Μεγάλη Τετάρτη ότι «αγαπά και σέβεται» τον πρωθυπουργό, ταυτόχρονα όμως τον «λυπάται» γιατί έπεσε στα αγκαθωτά βάτα της τρόικας, του Σόιμπλε και του ΔΝΤ

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε τη Μεγάλη Τετάρτη ότι «αγαπά και σέβεται» τον πρωθυπουργό, ταυτόχρονα όμως τον «λυπάται» γιατί έπεσε στα αγκαθωτά βάτα της τρόικας, του Σόιμπλε και του ΔΝΤ.

«Είπα ότι αγαπώ, σέβομαι και έχω καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό και σαν πατέρας προς παιδί τον πονάω, τον λυπάμαι διότι θέλει, αγωνίζεται, προσπαθεί» είπε ο κ. Ιερώνυμος μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

«Επισκέφθηκα τον αρχιεπίσκοπο προκειμένου να ζητήσω την ευλογία του και να του ευχηθώ Καλή Ανάσταση. Ανταλλάξαμε ευχές για το Πάσχα, ενώ τον ενημέρωσα για τις εξελίξεις που έχουμε στα εθνικά θέματα και, κυρίως, στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων», δήλωσε από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος.

Μάλιστα, έκανε λόγο και για τις αντιδράσεις κάποιων σχετικά με την άφιξη του Αγίου Φωτός: «Δεν υπάρχει αντιπαράθεση για το θέμα. Στην Ελλάδα, το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο ποια είναι η επικρατούσα θρησκεία, και το Άγιο Φως θα έρχεται πάντα με τιμές αρχηγού κράτους ως οφείλουμε να το φέρνουμε και να αποτελεί ευλογία για όλη την Ελλάδα και για εκείνους που πιστεύουν και για εκείνους που δεν πιστεύουν» επισήμανε.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας εξέφρασε τη χαρά του για την συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και έκανε γνωστό πως «ενημερώθηκα για καίρια ζητήματα που αφορούν σε εθνικά θέματα, σε σχέσεις Εκκλησίας- Στρατού και ανταλλάξαμε ευχές για καλό Πάσχα δημιουργικό και ειρηνικό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024