
Ενθουσιασμός στην ΑΕΚ για την υπερψήφιση της τροπολογίας
Θύελλα ενθουσιασμού δημιούργησε στην ΑΕΚ η υπερψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων της τροπολογίας που αποτελεί το πλέον καθοριστικό βήμα για την έκδοση της άδειας για την ανέγερση του νέου γηπέδου. «Σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ και δικαίωσε τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλο όνειρου του κόσμου της ομάδας μας» έλεγαν στην ΑΕΚ, που από εδώ και στο εξής δρομολογεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες μέχρι να μπουν τα θεμέλια για την «Αγιά Σοφιά».
Θύελλα ενθουσιασμού δημιούργησε στην ΑΕΚ η υπερψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων της τροπολογίας που αποτελεί το πλέον καθοριστικό βήμα για την έκδοση της άδειας για την ανέγερση του νέου γηπέδου.
«Σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ και δικαίωσε τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλο όνειρου του κόσμου της ομάδας μας» έλεγαν στην ΑΕΚ, που από εδώ και στο εξής δρομολογεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες μέχρι να μπουν τα θεμέλια για την «Αγιά Σοφιά».
Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» ερμυνεύουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και την καθολική (πλην ΚΚΕ) υπερψήφιση ως «… απάντηση σε όλους για όλα», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάρισα: Ατελείωτες ουρές για έκδοση διαβατηρίων – Ποιος ο λόγος
- Μπουένος Αϊρες: Χιλιάδες φίλαθλοι υποδέχθηκαν την εθνική Αργεντινής (vids)
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στην Ουκρανία καθώς τα drone γίνονται αεριωθούμενα
- Ζεντάγια, δεν θυσιάζονται τα πάντα στον βωμό της μόδας – Η διαμάχη για τα αρχαία ιρανικά κοσμήματα
- Νέες υποσχέσεις Μητσοτάκη για ανάπτυξη και μεγάλα έργα
- Αντετοκούνμπο: «Οι Ομοσπονδίες πληρώνουν την ασφάλεια των NBAers, αν κληθώ θα είμαι στο παράθυρο»



