
Νέα αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς τη Μ.Τετάρτη
Tην αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς κατοικίας με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη - φυσικού προσώπου, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος για τη Μ.Τετάρτη.
Tην αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς κατοικίας με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη – φυσικού προσώπου, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος για τη Μ.Τετάρτη.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής μόνο κατ’ εξαίρεση θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της εν λόγω επιτροπής.
Ακόμη, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι αδικαιολόγητα στοχοποιείται ο έλληνας συμβολαιογράφος κατά τη διεξαγωγή εκείνων των πλειστηριασμών που καμία σχέση δεν έχουν με πλειστηριασμό της πρώτης και μοναδικής κατοικίας των συμπολιτών μας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νοκ-άουτ ο Ζίβκοβιτς – Τραυματίστηκε στο φιλικό της Σερβίας με το Πράσινο Ακρωτήρι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Ιούνιος 2026]
- Πάτρα: Πυροβολισμοί στα Δεμένικα – Ένας τραυματίας
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ έφτασε στην Αθήνα, ακολουθεί ο Μπαλντίνι
- Κικίλιας: «Η Ελλάδα συνδιαμορφώνει τις αποφάσεις στην παγκόσμια ναυτιλία, δεν ακολουθεί απλώς τις εξελίξεις»
- Ράγιο Βαγιεκάνο, η μεγαλύτερη «Σχολή» προπονητών στην Ισπανία



