To «Colour Day Festival» επιστρέφει στο ΟΑΚΑ
...
Το Colour Day Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το φετινό καλοκαίρι για να βάλει λίγο περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά μας. To μεγαλύτερο χρωματιστό event της Αθήνας μάς συστήθηκε πριν δυο περίπου χρόνο, κάνοντας 32.000 άτομα το μεγαλύτερο καμβά της πόλης.
Το ραντεβού για φέτος ανανεώνεται για το Σάββατο 17 Ιουνίου και έκτος από τον πιο χρωματιστό «πόλεμο» υπόσχεται ολοήμερη διασκέδαση με δυνατή μουσική από DJs, συναυλίες, εκπλήξεις και colour-happenings.
Παρουσιαστής του φεστιβάλ θα είναι ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης, ενώ το φετινό anthem του Colour Day Festival ερμηνεύει η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια μάλιστα θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση, παρουσιάζοντάς το κομμάτι για πρώτη φορά επί σκηνής το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Το «Colour Your Dream» υπογράφουν οι Teo Tzimas / Michael Tsaousopoulos / Dimitris Beris, ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EMI / Universal. Στο stafe του Colour Day Festival θα ανέβει και το συγκρότημα των Onirama.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τις ρίψεις στο «Colour Day Festival» είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και απομακρύνονται από πάνω σας με αέρα και με νερό.
Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πολύχρωμο αυτό καλοκαιρινό φεστιβάλ της Αθήνας, μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της εκδήλωσης και να πάρουν μια γεύση από τα προηγούμενα events.
Τιμή εισιτηρίου: €12,00 και περιλαμβάνει:
– εισιτήριο εισόδου
– 1 σακουλάκι χρώμα
– 1 βραχιολάκι εισόδου στο festival & συναλλαγών με σύστημα ανέπαφων συναλλαγών
Εισιτήρια θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά στα:
http://tickets.public.gr/event/colour-day-festival/
https://www.ticketservices.gr/event/colour-day-festival/
Με το εισιτήριο παίρνετε το χρώμα και το βραχιόλι εισόδου που θα τα παραλάβετε υποχρεωτικά από 19 επιλεγμένα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.
Ο.Α.Κ.Α. (10:00-20:00 την Παρασκευή 16/06)
entertainment.in.gr
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)







































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442