Έφαγε πανάκριβα θαλασσινά και βούτηξε στη θάλασσα για να μην πληρώσει
Ο 33χρονος Τέρι Πεκ πήγε σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Gold Coast του Μπρίσμπεϊν για να απολαύσει θαλασσινά. Όταν ήρθε ο λογαριασμός αρνήθηκε να πληρώσει και στον κίνδυνο να συλληφθεί, βούτηξε στο νερό. Αργότερα βέβαια συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και έδωσε εξηγήσεις.
Ο 33χρονος Τέρι Πεκ πήγε σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Gold Coast του Μπρίσμπεϊν για να απολαύσει θαλασσινά.
Όταν ήρθε ο λογαριασμός των 440 ευρώ αρνήθηκε να πληρώσει και στον κίνδυνο να συλληφθεί, βούτηξε στο νερό.
Αργότερα βέβαια συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και έδωσε εξηγήσεις. Για την ακρίβεια, ρωτήθηκε από τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας αν θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου.
Η απάντηση που έδωσε ήταν ότι εκείνοι θα έπρεπε να απολογηθούν, καθώς η ποιότητα του φαγητού ήταν κακή και η τιμή υπερβολική.
Όσο για τα υπόλοιπα, εξήγησε ότι αναγκάστηκε να φύγει από το εστιατόρια, γιατί η φίλη του που ήταν στην παραλία τον πήρε τηλέφωνο ότι… γεννάει.
«Δεν την βρήκα στην παραλία και είχα σκοπό να επιστρέψω να πληρώσω, αλλά μετά δεν έβρισκα το πορτοφόλι μου».
Τελικά, αποφάσισε να κολυμπήσει. Τότε τον εντόπισε η Αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα της σορού του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Έξι ημέρες θα διαρκέσουν οι τελετές μνήμης
- Αυτά είναι τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες στην εποχή της ΑΙ
- Φάρσα είναι το επιτελείο «εθνικής ασφάλειας» της κυβέρνησης της ΝΔ – τουλάχιστον στο «τριψήφιο» υπάρχει αναγνώριση κλήσης;
- 250 χρόνια ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Τραμπ και η δύσκολη «εξίσωση» της διάκρισης των εξουσιών
- Συνταγή: Παραδοσιακό μπριάμ
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας
- ΑΑΔΕ: Ποιες αγροτικές πληρωμές αναμένονται – Το χρονοδιάγραμμα
- Καλαμπόκι: Ένα σνακ και νόστιμο και καλό για τον οργανισμό μας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)







![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442