Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα νίκη... θαύμα του Ηρακλή μέσα στα Γιάννενα

Νέα νίκη… θαύμα του Ηρακλή μέσα στα Γιάννενα

Νίκη που μπορεί να ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο Ηρακλής στα Γιάννενα, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Μπαστακού στο 11ο λεπτό, ο Δώνης διπλασίασε στο 47΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βιντάλ στο 83΄.

Νίκη που μπορεί να ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο Ηρακλής στα Γιάννενα, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Μπαστακού στο 11ο λεπτό, όταν πήρε την μπάλα από τον Μοντέιρο, σήκωσε το κεφάλι και εκτέλεσε με απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα τον Πασχαλάκη, ήταν εκτός θέσης. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Δώνης διπλασίασε (47΄) κι έβαλε γερές βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του.

Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαστακός έκανε το γυριστό μέσα από περιοχή και η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον παίκτη του «Γηραιού» που μέσα από τη μικρή περιοχή σούταρε δυνατά σκοράροντας για τρίτο συνεχή αγώνα, μετά το μοναδικό γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό κι εκείνο στο 3-0 με την Κέρκυρα.

Από εκεί και ύστερα ο ΠΑΣ άσκησε πίεση στους Ηρακλειδείς, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει στο 83ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Βιντάλ, που έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον και ύστερα στα δίχτυα του.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Κόκκινη: 90΄+6 Δώνης (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μπέριος – Σαραμαντάς, Δώνης, Λεοζίνιο, Καραγκούνης, Αγγελόπουλος, Γιαννίκογλου

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (68΄ Κοροβέσης), Ναδάλες (60΄ Βιντάλ), Ακόστα, Γιάκος (71΄ Μαμπουλού), Ζαΐρο.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (90΄+4 Βοσνακίδης), Δώνης, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο (82΄ Πασάς), Αργυρόπουλος, Γροντής (67΄ Αγγελόπουλος), Μπαστακός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024