
Συμφωνία έως το τέλος του μήνα «βλέπει» ο Τζανακόπουλος
Αν πάνε καλά τα πράγματα στο σημερινό Eurogroup, τότε μπορούμε μέχρι το τέλος του μήνα να ολοκληρώσουμε όλες τις διαδικασίες για τη δεύτερη αξιολόγηση, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Αν πάνε καλά τα πράγματα στο σημερινό Eurogroup, τότε μπορούμε μέχρι το τέλος του μήνα να ολοκληρώσουμε όλες τις διαδικασίες για τη δεύτερη αξιολόγηση, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και ερωτηθείς αν θα προλάβει η χώρα μας την προσεχή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για να μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε ότι κι αν δεν γίνει αυτό μπορεί να υπάρξει νέα συνεδρίαση 15-20 μέρες μετά.
Ως προς το κλίμα στη συνεδρίαση του Eurogroup και αν θα επιστρέψουν πριν από το Πάσχα οι εκπρόσωποι των θεσμών στην Ελλάδα, δήλωσε ότι δεν μπορεί να κάνει καμιά επίσημη ανακοίνωση, συνέστησε υπομονή λίγες ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση.
Ο ίδιος υπογράμμισε την εκτίμηση, στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε διάθεση από διάφορες πλευρές, οι οποίες έβαζαν ζητήματα, να βρεθεί κοινό έδαφος και να επανέλθουμε στο περίγραμμα της 20ης Φεβρουαρίου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μάρκο Ρούμπιο ανακοίνωσε το ταξίδι… της προέδρου της Βενεζουέλας στην Ινδία
- Ρωσία: Έτοιμοι για συνομιλίες με τους Ευρωπαίους
- Ο Αντρέα Μποτσέλι φέρνει ξανά τις συναυλίες στο «Μπερναμπέου»
- Ρεάλ Μαδρίτης: Βίντεο από την τελευταία προπόνηση των Μαδριλένων ενόψει Βαλένθια (vids)
- Ιμάμογλου: «Πλήγμα στη Δημοκρατία» – Για «εξουδετέρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης» προειδοποιεί ο Γιαβάς
- Βουλή: Απορρίφθηκε με 152 «όχι» η πρόταση για σύσταση προανακριτικής- Απώλειες στη ψηφοφορία για τη ΝΔ

