Νταλίκα κάηκε ολοσχερώς, συνελήφθη ο οδηγός που βρέθηκε θετικός σε αλκοόλ
Νταλίκα, που κινείτο στην ΠΑΘΕ και οδηγούσε 55χρονος Βούλγαρος τυλίχθηκε στις φλόγες, με συνέπεια το όχημα να καεί ολοσχερώς. Ο οδηγός ήταν θετικός στο τεστ αλκοόλ και συνελήφθη.
Νταλίκα, που κινείτο στην ΠΑΘΕ και οδηγούσε 55χρονος Βούλγαρος τυλίχθηκε στις φλόγες, με συνέπεια το όχημα να καεί ολοσχερώς.
{{{ map }}}
Το βαρύ όχημα φαίνεται ότι προσέκρουσε αρχικά σε κιγκλιδώματα στην αερογέφυρα Κλειδίου Ημαθίας, αλλά συνέχισε την πορεία του για 3-4 χιλιόμετρα και λίγο πριν φτάσει στα διόδια των Μαλγάρων, έξω από τη Θεσσαλονίκη, πήρε φωτιά.
Ο οδηγός εγκατέλειψε εγκαίρως τη φλεγόμενη νταλίκα και σε έλεγχο που υποβλήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος τροχαίος Βέροιας βρέθηκε θετικός σε αλκοόλ.
Κατόπιν αυτού συνελήφθη, ενώ η Πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο έσβησε τη φωτιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς από τη Γερμανία
- Κοινωνικός τουρισμός: Τέλος χρόνου για το πρόγραμμα – Ποιοι πρέπει να σπεύσουν
- Τραμπ: Γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να αποσύρει αμερικανικά στρατεύματα από την Ευρώπη
- Πως τα blueberries επηρεάζουν το σώμα μας;
- Μετράει αγωγές η Κάιλι Τζένερ – Ακόμη μία οικιακή βοηθός καταγγέλλει κακομεταχείριση
- Διάβασμα, συζητήσεις, ακαταστασία: Οι συνήθειες που δείχνουν υψηλό IQ
- Η μάχη των μεταγωγικών: C-130 και C-390 ανταγωνίζονται για την κατάκτηση των ελληνικών αιθέρων
- Η ερωτική χημεία των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπρετ Γκόλντσταϊν στην οθόνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442