
Σχεδόν πείστηκε ο Κρεγκ να μείνει στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος
...
Μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ να είχε παλαιότερα δηλώσει ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του, από το να παίξει και πάλι σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, φαίνεται όμως ότι οι φλέβες θα μείνουν στη θέση τους και ο ίδιος θα τεθεί και πάλι στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος.
Σύμφωνα με το περιοδικό Page Six, η παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς Μπάρμπαρα Μπρόκολι «έχει σχεδόν πείσει τον Ντάνιελ Κρεγκ να γυρίσει και την επόμενη ταινία του Μποντ».
Αυτό έρχεται μετά από το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης Οθέλλος με τον Ντέιβιντ Ογιελόβο, κατά την οποία ο Κρεγκ πήρε πολύ καλές κριτικές και στην οποία παραγωγός ήταν η Μπρόκολι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν τον γιο τους με 3 νονούς
- Φλέγγας στο «in»: «Tιμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, άνοδο και του χρόνου»
- Η πρόταση του Γιώργου Αυτιά για τα «ειδικά χωριά ΑΜΕΑ» έρχεται από το σκοτεινό παρελθόν
- Η Ρωσία διοργανώνει περιορισμένης κλίμακας παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – «Βλακώδες» το αστείο Ζελένσκι, λέει το Κρεμλίνο
- Βήμα… Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ: Στην προεπιλογή της Βραζιλίας
- Τρεις αναφορές στα αρχεία του Πενταγώνου για θεάσεις UFO στην Ελλάδα – Τι εκτιμά ειδικός
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 11 – 15 Μαΐου
- Ολυμπιακός: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442