
Επεισόδιο ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και την επίτροπο Κρέτσου
Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιτέθηκε στην Ρουμάνα επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης Κορίνα Κρέτσου.
Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιτέθηκε στην Ρουμάνα επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης Κορίνα Κρέτσου.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε τον λόγο για να κατηγορήσει σε έντονο ύφος την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι «έχει επιβάλει στην Ελλάδα δικτατορία», με την επίτροπο να απαντά ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ευθύνεται για την κατάσταση στην Ελλάδα και αντίθετα έχει κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει.
«Εδώ πεθαίνουν άνθρωποι» αντέτεινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να λάβει την απάντηση από την κ. Κρέτσου: «Παντού πεθαίνουν άνθρωποι. Εάν δεν σας αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα, ελάτε να ζήσετε στη Ρουμανία, να δείτε εκεί πώς ζουν οι άνθρωποι».
Η αντιπαράθεση ξέφυγε, με τις δύο γυναίκες να είναι όρθιες και να ουρλιάζουν. Το επεισόδιο έληξε τελικά με την αποχώρηση της πρώην προέδρου της Βουλής.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέθοδος RIR: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις
- Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα χρειαστεί ομπρέλα – Συνεχίζονται οι ανοιξιάτικες βροχές
- «Billy & Me»: Έρχεται ταινία για τη ζωή του Μπίλι Τζόελ, με σκηνοθέτη τον Τζον Ότμαν
- Η υπερανάλυση μπορεί να μας διαλύσει τη ζωή;
- Πλαφόν στα… Α βάζει το Χάρβαρντ, για να αντιμετωπίσει τον «πληθωρισμό» των αρίστων
- Δίωξη κατά Ραούλ Κάστρο – Ο Τραμπ πιέζει προς την τελική φάση της αντιπαράθεσης με την Κούβα


