Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο ρεκόρ τηλεθέασης για το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor»

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης για το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor»

Το εντυπωσιακό ποσοστό 84,4% (μέσος όρος) σημείωσε στους άνδρες 25-34 το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ενώ στις γυναίκες 25-34 έφτασε το 73% και στα παιδιά 68,3%. Νέο ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψαν οι μετρήσεις τηλεθέασης αφού κατά μέσο όρο στο σύνολο είχε 48% και στο νεανικό κοινό 15-44, 65%. Έστω και για ένα […]

Το εντυπωσιακό ποσοστό 84,4% (μέσος όρος) σημείωσε στους άνδρες 25-34 το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ενώ στις γυναίκες 25-34 έφτασε το 73% και στα παιδιά 68,3%.

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψαν οι μετρήσεις τηλεθέασης αφού κατά μέσο όρο στο σύνολο είχε 48% και στο νεανικό κοινό 15-44, 65%. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.475.730 τηλεθεατές ενώ έφτασε μέχρι και 74,6%.

Ανατροπές, αγωνία, έντονοι διαξιφισμοί και ένας αγώνας ντέρμπι επικράτησαν στο Survivor.

Οι δυο ομάδες «κονταροχτυπήθηκαν» μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας με το μπλε χρώμα των «Μαχητών» πλέον, αγωνίστηκε κι απέδειξε πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε στη νέα του ομάδα κερδίζοντας δύο από τους τρεις αγώνες.

Με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο και με τους παίκτες να αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις, το σκορ έφτασε στο 9-9. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν τέσσερις παίκτες. Από τους «Διάσημους» ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και από τους «Μαχητές» ο Ορέστης Τσανγκ με την Σάρα Εσκενάζη κλήθηκαν να δώσουν το φινάλε του παιχνιδιού, με τους πρώτους να κερδίζουν το έπαθλο της ασυλίας.

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Πάνος Αργιανίδης τέθηκε προτεινόμενος προς αποχώρηση μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών του, ενώ η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο αντίστοιχα.

Νωρίτερα, στην παραλία των «Μαχητών» επικράτησαν έντονοι διαξιφισμοί μεταξύ των παικτών για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζουν ο καθένας τους τους προτεινόμενους προς αποχώρηση από το παιχνίδι. Οι τόνοι ανέβηκαν και για ακόμη μία φορά ο Πάνος Αργιανίδης με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο βρέθηκαν στο επίκεντρο των συγκρούσεων. Όμως, αργότερα στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι δυο τους απέδειξαν πως η ενότητα της ομάδας τους υπερισχύει των διαφορών τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της «Επικοινωνίας». Ένα έπαθλο που όπως έχουν δηλώσει όλοι οι παίκτες το έχουν ανάγκη περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με τους αγαπημένους τους ανθρώπους τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν την πορεία τους στο παιχνίδι.

Το βράδυ «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου θα διεξαχθεί ένα ακόμη κουίζ. Με χαλαρή διάθεση, κέφι και όρεξη για παιχνίδι οι παίκτες θα διασκεδάσουν με τις… απαντήσεις των συμπαικτών τους στις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ δεν θα λείψουν και οι απρόοπτες κωμικές καταστάσεις.

entertainment.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024