
Η ISIS λέει ότι οι ΗΠΑ «κυβερνώνται από έναν ηλίθιο»
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος υποστήριξε την Τρίτη ότι οι ΗΠΑ πνίγονται και «κυβερνώνται από έναν ηλίθιο». Στα πρώτα επίσημα σχόλια της οργάνωσης σχετικά με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, από τότε που ανέλαβε καθήκοντα προέδρου, ο εκπρόσωπος τύπου Άμπι αλ Χασάν αλ Μουχάτζερ δήλωσε: «Εσείς (οι ΗΠΑ) έχει χρεοκοπήσει και οι αποδείξεις της πτώσης σας είναι ορατές διά γυμνού οφθαλμού».
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος υποστήριξε την Τρίτη ότι οι ΗΠΑ πνίγονται και «κυβερνώνται από έναν ηλίθιο».
Στα πρώτα επίσημα σχόλια της οργάνωσης σχετικά με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, από τότε που ανέλαβε καθήκοντα προέδρου, ο εκπρόσωπος τύπου Άμπι αλ Χασάν αλ Μουχάτζερ δήλωσε: «Εσείς (οι ΗΠΑ) έχει χρεοκοπήσει και οι αποδείξεις της πτώσης σας είναι ορατές διά γυμνού οφθαλμού».
«Δεν υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις ότι (σας) κυβερνά ένας ηλίθιος που δεν γνωρίζει τι είναι η Συρία ή το Ιράκ ή το Ισλάμ» σημειώνει ο εκπρόσωπος των τζιχαντιστών σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που αναρτήθηκε σήμερα στο δίκτυο ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά
- Οι ΗΠΑ δεν θα αφήσουν κανένα κρούσμα Έμπολα να εισέλθει στη χώρα – Σχεδιάζουν μονάδα καραντίνας στην Κένυα
- Κρίσταλ Πάλας – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0: Ο Ματετά της χάρισε το Conference League! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 28.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 28 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Κλιματική αλλαγή: Η αύξηση της θερμοκρασίας αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού σε 13 χώρες



