Τι υποστηρίζει ο «Ρουβίκωνας» για την είσοδο μελών του στου Μαξίμου
Την δική του εκδοχή για την «επίσκεψη» στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο δίνει ο «Ρουβίκωνας» με ανακοίνωση του, υποστηρίζοντας ότι μέλη του κατάφεραν και εισήλθαν στο προαύλιο ενώ εξηγεί και για ποιο λόγο δεν δημοσιοποιήθηκε και βίντεο από την ενέργεια τους.
Την δική του εκδοχή για την «επίσκεψη» στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο δίνει ο «Ρουβίκωνας» με ανακοίνωση του, υποστηρίζοντας ότι μέλη του κατάφεραν και εισήλθαν στο προαύλιο ενώ εξηγεί και για ποιο λόγο δεν δημοσιοποιήθηκε και βίντεο από την ενέργεια τους.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι υπεύθυνοι αστυνομικοί για τη φύλαξη του Μεγάρου «… ήθελαν να θαφτεί το θέμα και επικοινωνιακά να αρνηθούν ότι πραγματοποιήσαμε εισβολή στο κτίριο, κάτι που με την ύπαρξη δικού μας βιντεοληπτικού υλικού δε θα μπορούσε να γίνει. Ταυτόχρονα, η πορεία της εξέλιξης της προσαγωγής μας σε σύλληψη ή όχι εξαρτιόταν από το εάν θα υπήρχε κάποιο βίντεο που θα πιστοποιούσε την εισβολή. Μετά τη σωματική έρευνα και αφού δε βρέθηκε κάτι, μας άφησαν ελεύθερους».
Ακόμη, επισημαίνεται ότι «… κινήσεις με υψηλό συμβολικό φορτίο και σημειολογία μπορεί να καταστούν πιο επιζήμιες πολιτικά από οποιαδήποτε φθορά».
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία