Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Βουλή για το ταξίδι στη Βενεζουέλα καλεί τον Παππά η ΝΔ

Στη Βουλή για το ταξίδι στη Βενεζουέλα καλεί τον Παππά η ΝΔ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά η ΝΔ να κληθεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς προκειμένου να ενημερώσει για το σκοπό της επίσκεψής του στη Βενεζουέλα. Επίσης καλείται να ενημερώσει για το ταξίδι στην Καραϊβική με ιδιωτικό αεροσκάφος. Η ΝΔ ζητά επίσης την κλήση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Μανώλη Παναγιωτάκη, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά η ΝΔ να κληθεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο κ. Παππάς καλείται να ενημερώσει για το σκοπό της επίσκεψής του στη Βενεζουέλα με το δικηγόρο, ειδικό για τις offshore, κ. Αρτεμίου. Επίσης, καλείται να ενημερώσει για το ταξίδι στην Καραϊβική με το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία κ. Χαλίλ.

«Εκεί ο κ. Παππάς θα πρέπει να εξηγήσει πώς και γιατί θεωρεί ότι «ουδέν μεμπτόν» υπάρχει στο να κυκλοφορεί με έναν επιχειρηματία ο οποίος ερευνάται για βαρύτατα αδικήματα από τις αμερικανικές Αρχές» σημειώνει η ΝΔ.

Η ΝΔ ζητά επίσης την κλήση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Μανώλη Παναγιωτάκη, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου. Στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως ο κ. Παναγιωτάκης «καλείται να ενημερώσει για τις αρνητικές εξελίξεις που οδηγούν στην απαξίωση της ΔΕΗ και φέρνουν την επιχείρηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης».

Προσθέτει, επίσης, ότι ο κ. Παναγιωτάκης καλείται να ενημερώσει για τη διερεύνηση των ευθυνών, που υπάρχουν σε επιχειρησιακό και πολιτικό επίπεδο.

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τις επιθέσεις σε αυτούς που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Μια κυβέρνηση σε αποδρομή και ηθικά διάτρητη δεν μπορεί να τρομοκρατήσει κανέναν» τονίζει σε υποσημείωσή της η ΝΔ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024