
Ηλικιωμένη στην Ταϊβάν μετέφερε ψάρια σε πανάκριβη τσάντα
Viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει η είδηση ότι μία ηλικιωμένη στην Ταϊβάν μετέφερε ψάρια στην Louis Vuitton τσάντα της.
Viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει η είδηση ότι μία ηλικιωμένη στην Ταϊβάν μετέφερε ψάρια στην Louis Vuitton τσάντα της.
Ο εγγονός της γυναίκας θέλησε να της κάνει δώρο μια καινούρια τσάντα, καθώς αυτή που είχε επί χρόνια ήταν φθαρμένη.
Εκείνη, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για μια πανάκριβη Louis Vuitton (αξίας άνω των 1.000 δολαρίων) τον καλωσόρισε δείχνοντάς του τα ψώνια και τα ψάρια που είχε βάλει μέσα στην τσάντα.
Μάλιστα, τον ενημέρωσε ότι η τσάντα είναι αδιάβροχη, αν και τη βρήκε λίγο βαριά.
Ο εγγονός έμεινε άφωνος, αλλά μη θέλοντας να στεναχωρήσει τη γιαγιά του δεν της είπε την αλήθεια για την αξία της τσάντας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζώα συντροφιάς: Πρόγραμμα εξειδικευμένης φροντίδας και διατροφής για επαγγελματίες και κηδεμόνες
- Ρωσία: Έπληξε λιμάνι στον Δούναβη – Η Ουκρανία εξαπέλυσε drones εναντίον της Μόσχας
- Ελαιόλαδο: Οι μεγάλες προκλήσεις και το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας
- Καιρός: Από το ψύχος της Αρκτικής σε ακραία ζέστη – Η Ευρώπη προετοιμάζεται…
- NBA: Αδιανόητη παράσταση του Γουεμπανιάμα, break στην Οκλαχόμα και 1-0 οι Σπερς σε ένα απίθανο ματς (vids, pics)
- Θοδωρής Αθερίδης: Απαντά για πρώτη φορά αν έχει χωρίσει με τη Σμαράγδα Καρύδη




