Μέτριος ο Παπαγιάννης, νίκη των Κινγκς στη Μινεσότα
Σε μία μέτρια βραδιά του Γιώργου Παπαγιάννη, οι Κίνγκς πανηγύρισαν
νίκη-έκπληξη με 123-117 απέναντι στους Τίμπεργουλβς μέσα στη Μινεσότα. Ο
Ελληνας σέντερ σημείωσε 4 πόντους (2/3 δίποντα), μάζεψε έξι ριμπαόυντ,
είχε ένα κόψιμο και έκανε ένα λάθος, σε 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο
Κώστας Κουφός επιλέχθηκε να ξεκουραστεί και σε αυτό το παιχνίδι.
Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Σακραμέντο ήταν ο Χιλντ με 22
πόντους.
Σε μία μέτρια βραδιά του Γιώργου Παπαγιάννη, οι Κίνγκς πανηγύρισαν νίκη-έκπληξη με 123-117 απέναντι στους Τίμπεργουλβς μέσα στη Μινεσότα. Ο Ελληνας σέντερ σημείωσε 4 πόντους (2/3 δίποντα), μάζεψε έξι ριμπαόυντ, είχε ένα κόψιμο και έκανε ένα λάθος, σε 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Κώστας Κουφός επιλέχθηκε να ξεκουραστεί και σε αυτό το παιχνίδι. Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Σακραμέντο ήταν ο Χιλντ με 22 πόντους.
Οι Σικάγο Μπουλς κέρδισαν 106-104 τους Ατλάντα Χοκς, με τον Τζίμι Μπάτλερ να σταματάει στους 33 πόντους, ενώ ο Έλφριντ Πέιτον, έκανε το πέμπτο φετινό του triple-double (20 πόντοι, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ), στην ήττα του Ορλάντο με 121-111 από τους Νετς.
Οι Κλίπερς επιβλήθηκαν 115-104 των Λέικερς στην συνάντηση του Λος Αντζελες, με πρώτο σκόρερ τον Μπλέικ Γκρίφιν που πέτυχε 36 πόντους, ενώ έχοντας πρωταγωνιστή τον Λίλαρντ, που σημείωσε 31 πόντους οι Μπλέιζερς νίκησαν άνετα με 130-117 τους Σανς.
Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο ΠΑΟΚ πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στη Μούρθια με στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup – Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μέλβιν (22π.), Ταϊρί (19) και από 13 πρόσθεσε ο Μουρ.
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, τόνισε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από το προσεχές Μουντιάλ, ότι πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας