
Βρυξέλλες: Ταραχές στο τουρκικό προξενείο, επίθεση σε Κούρδους με μαχαίρι
Συγκρούσεις ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το προξενείο της Τουρκίας στις Βρυξέλλες μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων της τουρκικής κυβέρνησης αφότου οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να τραυμάτισαν με μαχαίρι τρεις Κούρδους που επρόκειτο να ψηφίσουν στο κρίσιμο δημοψήφισμα για τη συνταγματική μεταρρύθμιση. Στις ταραχές έξω από το προξενείο τραυματίστηκαν αρκετά άτομα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από τη βελγική αστυνομία.
Συγκρούσεις ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το προξενείο της Τουρκίας στις Βρυξέλλες μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων της τουρκικής κυβέρνησης αφότου οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να τραυμάτισαν με μαχαίρι τρεις Κούρδους που επρόκειτο να ψηφίσουν στο κρίσιμο δημοψήφισμα για τη συνταγματική μεταρρύθμιση.
Στις ταραχές έξω από το προξενείο τραυματίστηκαν αρκετά άτομα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από τη βελγική αστυνομία.
Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας επισήμανε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των τραυματιών, ούτε τη σοβαρότητα της κατάστασής τους.
Προς το παρόν το τουρκικό προξενείο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τα επεισόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Δολοφονία 4 ανθρώπων σε πόλη που γειτονεύει με τη Βενεζουέλα
- Ενοπλες συρράξεις: ΠΟΥ, ΔΕΕΣ και MSF καταγγέλλουν τη γενίκευση των επιθέσεων κατά υπηρεσιών υγείας
- Ιράν: Νέοι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ δεν θα έφερναν πρόοδο, προειδοποιεί ο δημοκρατικός Τζακ Ριντ
- Τραμπ: Θα καθοδηγήσουμε πλοία έξω από τα Στενά του Ορμούζ – Ιράν: Θα παραβιάσετε την εκεχειρία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Καλές συγκοινωνίες; Ραντεβού τo… 2035
- Ποιοι είναι οι αληθινοί λόγοι της αποχώρησης των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ
