Διαδήλωση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο κέντρο της Αθήνας
Διαδήλωση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με κατεύθυνση τα γραφεία της ΕΕ στην Αθηνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων της ίδρυσής της.
Διαδήλωση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με κατεύθυνση τα γραφεία της ΕΕ στην Αθηνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων της ίδρυσής της.
Συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και έκαναν πορεία στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φωνάζοντας συνθήματα κατά της ΕΕ και της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση.
Στο κάλεσμά τους, οι οργανώσεις και οι συλλογικότητες ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η σημερινή κινητοποίηση «είναι ένα μήνυμα για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ και την Ευρωζώνη, και για την οικοδόμηση μιας άλλης προοπτικής, βασισμένης στους κοινούς, διεθνιστικούς αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας στην Ευρώπη».
Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσε και ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Η Ελλάδα δεν έχει θέση μέσα στην Ευρωζώνη και δεν έχει κανένα μέλλον μέσα στην Ευρώπη» είπε μεταξύ άλλων.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας