Kosmocar: Εκπαιδεύει νέους μηχανικούς αυτοκινήτων
Η Κosmocar A.E., πραγματοποίησε για ακόμη μία χρονιά, σεμινάριο τεχνικής εκπαίδευσης για τους σπουδαστές με ειδικότητα Τεχνικός Mηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα μοντέλα Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, Audi, Bentley και ŠKODA.
Η Κosmocar A.E., πραγματοποίησε για ακόμη μία χρονιά, σεμινάριο τεχνικής εκπαίδευσης για τους σπουδαστές με ειδικότητα «Τεχνικός Mηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα μοντέλα Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, Audi, Bentley και ŠKODA.
Στο Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης της εταιρείας, όπου διεξήχθη το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει ο Όμιλος Volkswagen και οι οποίες αποτελούν τις νέες προκλήσεις για το κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες που έπονται στον χώρο της αυτοκίνησης, όπως η ηλεκτροκίνηση και η αυτόνομη οδήγηση.
auto.in.gr
- Λεωφορείο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές στο Ισραήλ – Έναν νεκρός και τρεις τραυματίες
- Καιρός: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα
- Τόσο όσο: Η προπόνηση σε σωστές μικρές δόσεις είναι η νέα τάση
- Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες
- Παραθυράκια για επαναφορά των προμηθειών στις αναλήψεις
- Η Σερ λέει στον Νταξ Σέπαρντ ότι η σύζυγός του αξίζει κάτι καλύτερο: «Πρέπει να έχεις κάτι που δεν βλέπω»
