
Ατύχημα η έκρηξη σε κατοικία στις Βρυξέλλες
Η εισαγγελία επιβεβαίωσε την Κυριακή πως η έκρηξη που σημειώθηκε το Σάββατο σε κατοικία στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστούν άλλοι επτά άνθρωποι, ήταν ατύχημα.
Η εισαγγελία επιβεβαίωσε την Κυριακή πως η έκρηξη που σημειώθηκε το Σάββατο σε κατοικία στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστούν άλλοι επτά άνθρωποι, ήταν ατύχημα.
«Τα πρώτα συμπεράσματα των ειδικών δείχνουν πως υπήρξε ένα πρόβλημα με τις σωληνώσεις του αερίου. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει εγκληματική πρόθεση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία των Βρυξελλών.
Χθες το απόγευμα η έκρηξη που σημειώθηκε σε μια κατοικία, την οποία ακολούθησε πυρκαγιά που επεκτάθηκε στη γειτονική κατοικία, είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι επτά να τραυματιστούν, οι τρεις από τους οποίους σοβαρά.
Μεταξύ των τριών σοβαρά τραυματισμένων είναι δύο παιδιά ηλικίας δύο και 15 ετών, ανέφερε η εισαγγελία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κωνσταντίνος Παρθένης: Το έργο του «Ποίηση» πουλήθηκε σε δημοπρασία για 1.258.000 ευρώ
- Ρούμπιο: «Η Κούβα είναι απειλή για τις ΗΠΑ» – Ψάχνει η Ουάσινγκτον διέξοδο από το Ιράν μέσω Αβάνας;
- Επίσημο: Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποκτά αρμοδιότητες αρχιδιαιτητή στην Ισπανία!
- Εσωτερικός τουρισμός: Διακοπές για 27.500 αγρότες με προγράμματα του ΟΠΕΚΑ – Οι παροχές
- Κρήτη: Απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης σε Αμάρι και Βορίζια
- Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πλησιάζει πλέον τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου



