
Και ο Κωστής Χατζηδάκης θύμα χάκερ που υποστηρίζουν τον Ερντογάν
Ο λογαριασμός του αντιπρόεδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη έγινε την Τετάρτη ένας από τους χιλιάδες λογαριασμούς στο Twitter που παραβιάστηκαν από χάκερ στο πλευρό του Ερντογάν.
Ο λογαριασμός του αντιπρόεδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη έγινε την Τετάρτη ένας από τους χιλιάδες λογαριασμούς στο Twitter που παραβιάστηκαν από χάκερ στο πλευρό του Ερντογάν..
Διαβάστε επίσης:
Η μεγάλη κυβερνοεπίθεση, η οποία φαίνεται να είναι μια απλώς μια μορφή πολιτικού βανδαλισμού σύμφωνα με το Reuters, έβαλε στο στόχαστρο τους λογαριασμούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του γάλλου πολιτικού Αλέν Ζιπέ, του BBC North America, του Reuters Japan, της Διεθνούς Αμνηστίας, της UNICEF USA και του Πανεπιστημίου Ντιουκ στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων.
#Τούρκοι_χάκερς χρησιμοποίησαν κ το λογαριασμό μου στο twitter! Δεν νομίζω όμως να πίστεψε κανείς ότι ανεβάζω συνθήματα υπέρ του #Ερντογάν! pic.twitter.com/0cHCHerq5g
— Kostis Hatzidakis (@K_Hatzidakis) 15 Μαρτίου 2017
Στους παραβιασμένους λογαριασμούς εμφανίστηκαν ναζιστικά σύμβολα και η φράση «Τα λέμε στις 16 Απριλίου» -μια αναφορά στην ημέρα του δημοψηφίσματος με το οποίο ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ελπίζει να αποκτήσει νέες εξουσίες.
Η επίθεση έρχεται την ημέρα που οι Ολλανδοί ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές εν μέσω διπλωματικής κρίσης με την Τουρκία.
Διαβάστε επίσης:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δένδιας: Η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων ανήκει στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας
- Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Μάλι σε κύμα επιθέσεων σε όλη τη χώρα
- H συμμορία που αν και στις φυλακές ελέγχει διεθνώς την παρανομία – «Η πιο άρτια μορφή οργανωμένου εγκλήματος»
- Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εμπνεύστηκε το «Δυο μέρες μόνο» μια νύχτα που «ήταν πίτα» ακούγοντας Γαλάνη
- Τραγωδία στην Αρκαδία: Νεκρός άνδρας μετά από ανατροπή τρακτέρ
- Τα ρεκόρ του ΟΦΗ στον νικηφόρο τελικό Κυπέλλου

