Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Brexit και επενδύσεις στην Ελλάδα στη συνάντηση Δραγασάκη-Σμιθ
Ο Γιάννης Δραγασάκης

Brexit και επενδύσεις στην Ελλάδα στη συνάντηση Δραγασάκη-Σμιθ

Το νομικό πλαίσιο που θα διέπει τη διαβίωση τόσο των Ελλήνων στη Βρετανία, όσο και των Βρετανών στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης με την πρέσβη της Βρετανίας στην Αθήνα, Κέιτ Σμιθ.

Οι εξελίξεις γύρω από το Brexit και η μελλοντική σχέση Ελλάδας-Βρετανίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, με την πρέσβη της Βρετανίας στην Αθήνα, Κέιτ Σμιθ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε και το νομικό πλαίσιο που θα διέπει τη διαβίωση τόσο των Ελλήνων στη Βρετανία, όσο και των Βρετανών στην Ελλάδα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε τους ισχυρούς δεσμούς των δύο χωρών, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να ακολουθηθεί, εκατέρωθεν, πολιτική αρχών στη διαδικασία του Brexit.

Η κ. Σμιθ, από την πλευρά της, παρέθεσε τις βρετανικές θέσεις και επιδιώξεις, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την ΕΕ.

Ο κ. Δραγασάκης και η κ. Σμιθ επέμειναν στην ανάγκη περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων των δύο χωρών, κυρίως στην οικονομία και τον πολιτισμό, καθώς και σε άλλα πεδία.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέλυσε τις δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των στόχων της νέας «Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024