Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σίλβα Κλέιτον μάρτυρας στο πολύνεκρο τροχαίο της Θήβας

Ο Σίλβα Κλέιτον μάρτυρας στο πολύνεκρο τροχαίο της Θήβας

Μια νέα πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ταυτότητα του οδηγού του αυτοκινήτου που στάθμευσε δίπλα στο πάρκινγκ του τραγικού δυστυχήματος ανήμερα της Κυριακής της Αποκριάς στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (στο ύψος του Ύπατου Θήβας).

Μια νέα πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ταυτότητα του οδηγού του αυτοκινήτου που στάθμευσε δίπλα στο πάρκινγκ του τραγικού δυστυχήματος ανήμερα της Κυριακής της Αποκριάς στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας (στο ύψος του Ύπατου Θήβας).

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Σίλβα Κλέιτον με μεγάλη θητεία στα ελληνικά γήπεδα (Λάρισα, Παναθηναϊκός, Ξάνθη), προέβη στην αποκάλυψη πως ήταν αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο μάρκας Audi R8, το οποίο έφτασε στο σημείο της τραγωδίας δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση της Porsche με το αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Ο Κλέιτον έζησε τις συγκλονιστικές στιγμές πηγαίνοντας στη Λάρισα και όπως ξεκαθάρισε, ο ίδιος δεν ενεπλάκη σε κόντρα με τη μοιραία Porsche, κάτι που όπως ανέφερε έχει ήδη αποσαφηνιστεί από το υλικό που περισυνέλεξε η τροχαία που ανέλαβε τις έρευνες.

Εξάλλου, ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που σταμάτησε και ρώτησε τον σοκαρισμένο σύζυγο και πατέρα εάν μπορούσε να τον βοηθήσει με κάποιο πυροσβεστήρα, την ώρα που δυστυχώς όλα είχαν τελειώσει ανάμεσα στις φλόγες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024