Στην Αθήνα βρίσκεται η επικεφαλής του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας (SSM) της ΕΚΤ Ντανιέλ Νουί, προκειμένου να έχει εφ' όλης της ύλης ενημέρωση από τους έλληνες τραπεζίτες. Στο επίκεντρο των επαφών θα βρεθεί το ζήτημα των «κόκκινων» δανείων.
Στην Αθήνα βρίσκεται η επικεφαλής του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας (SSM) της ΕΚΤ Ντανιέλ Νουί, προκειμένου να έχει εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση από τους έλληνες τραπεζίτες, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Κατά την παραμονή της, έως την Τετάρτη, η Ντανιέλ Νουί θα έχει σειρά συναντήσεων κατά τις οποίες θα τεθεί το «καυτό» ζήτημα των «κόκκινων» δανείων. Η επικεφαλής του SSM θα δώσει κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ένας απολογισμός των στόχων του 2016, όπως αυτοί απεικονίστηκαν στα σχέδια αναδιάρθρωσης των συστημικών τραπεζών, και θα τεθούν οι στόχοι για το 2017.
Στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρεθεί το νέο θεσμικό πλαίσιο και οι προβλέψεις για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη νομική προστασία των τραπεζικών στελεχών που υπογράφουν τις αναδιαρθρώσεις και τα «κουρέματα» δανείων.
Μάλιστα η επικεφαλής του SSM ήδη έχει στείλει σήμα προς τις ελληνικές τράπεζες να επικεντρωθούν στα προβληματικά επιχειρηματικά δάνεια χρησιμοποιώντας όλα τα «εργαλεία» που έχουν στη διάθεσή τους και που περιλαμβάνουν εκτός από αναδιαρθρώσεις των μη εξυπηρετούμενων οφειλών, πωλήσεις και πλειστηριασμούς «κόκκινων» δανείων.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας