«Γκέλα» στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟ, νίκη για Πανιώνιο, όλα μηδέν στα Γιάννενα
Το ντέρμπι των «δικέφαλων» στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του
ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League. Βέβαια η αγωνιστική ξεκίνησε το Σάββατο, με τον Παναθηναϊκό να «πετάει» 2 βαθμούς στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή (Ηρακλής - Παναθηναϊκός 1-1). Νωρίτερα ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0). Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε για μια ακόμα φορά ο Πανιώνιος, ο οποίος επιβλήθηκε εντός έδρας της ΑΕΛ (Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-0) και διατήρησε την απόσταση του στη δεύτερη θέση.
Ηρακλής - Παναθηναϊκός 1-1). Νωρίτερα ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0). Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε για μια ακόμα φορά ο Πανιώνιος, ο οποίος επιβλήθηκε εντός έδρας της ΑΕΛ (Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-0) και διατήρησε την απόσταση του στη δεύτερη θέση. &source=in.gr">
Το ντέρμπι των «δικέφαλων» στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League.
Βέβαια η αγωνιστική ξεκίνησε το Σάββατο, με τον Παναθηναϊκό να «πετάει» 2 βαθμούς στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή (Ηρακλής – Παναθηναϊκός 1-1) και την ομάδα της Θεσαλλονίκης αντίθετα να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.
Νωρίτερα ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0). Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε για μια ακόμα φορά ο Πανιώνιος, ο οποίος επιβλήθηκε εντός έδρας της ΑΕΛ (Πανιώνιος – ΑΕΛ 1-0) και διατήρησε την απόσταση του στη δεύτερη θέση.
Το ντέρμπι και οι… υπόλοιποι
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας και η αναμέτρηση τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει στο ματς του «Καραϊσκάκη» κόντρα στον (πάντα) αξιόμαχο Ατρόμητο.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας