
Τρεις νέες χειρουργικές αίθουσες σε λειτουργία στο Νοσοκομείο «Αττικόν»
Τρεις νέες χειρουργικές αίθουσες προστίθενται στις ήδη επτά υπάρχουσες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε δέκα από 1η Απριλίου.
Τρεις νέες χειρουργικές αίθουσες προστίθενται στις ήδη επτά υπάρχουσες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε δέκα από 1η Απριλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου και της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου γίνεται συνεχής προσπάθεια, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, για τη σταδιακή ανάπτυξη και των υπόλοιπων τεσσάρων χειρουργικών αιθουσών και την ενίσχυση του «Αττικόν» σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
health.in.gr
- Αθήνα: Χωρίς τις αισθήσεις του άτομο μετά από ατύχημα σε γκαράζ
- ΑΠΘ: Ένταση πριν από ορκωμοσία – Αντιδράσεις για τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί, τι λέει η διοίκηση
- Συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με το ΕΚΔΔΑ
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 25χρονος για την εμπρηστική επίθεση στην οικία Νέστορα
- Κρυφές στιγμές στα παρασκήνια της μόδας των 90s – Τότε που όλα έμοιαζαν πιθανά (κι απίθανα)
- Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Άσκηση Επί Χάρτου «Αράχωβα – Δευκαλίων 2026»