Βαρβιτσιώτης: Ο Μουζάλας βλάπτει την εικόνα της χώρας
«Τα μέχρι τώρα "έργα και ημέρες" του κ. Μουζάλα συνεχίζουν να προσβάλλουν και να εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς», δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας δημοσίευμα του Guardian που, όπως υποστηρίζει, αφήνει αιχμές για αδιαφάνεια στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων για το μεταναστευτικό.
«Τα μέχρι τώρα «έργα και ημέρες» του κ. Μουζάλα συνεχίζουν να προσβάλλουν και να εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς», δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας δημοσίευμα του Guardian που, όπως υποστηρίζει, αφήνει αιχμές για αδιαφάνεια στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων για το μεταναστευτικό.
Το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «αποτυπώνει με στοιχεία τη θλιβερή πραγματικότητα και αναδεικνύει με αριθμούς το εύρος της κακοδιαχείρισης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής. Καταγγέλλει ότι «για κάθε 100 δολάρια που ξοδεύονται για την Ελλάδα, τα 70 χάνονται». Και περιγράφει, με σκληρά λόγια, την εικόνα μίας Ελλάδας που δεν μας αξίζει» τονίζει ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ.
«Για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνονται αυτά που επισημαίνουμε εδώ και καιρό: Ότι διαχειρίστηκαν ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η ανίκανη κυβέρνησή του, συνεχίζουν να βλάπτουν σοβαρά την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό» πρόσθεσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Νασρ στο στόχαστρο: «Οι αποφάσεις των διαιτητών άλλαξαν και όλοι ξέρουμε γιατί…» (vids, pics)
- Οργάνωση κουζίνας: Τα πιο πρακτικά gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια
- Πυροσβέστες διέσωσαν μικρή αλεπού που είχε εγκλωβιστεί σε δεξαμενή στη Λαμία
- Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου
- Ο Ζήκος το… πιστεύει μετά το 3-0 από τη Βαγιεκάνο: «Η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί»
- Κορυφώνεται η μαζική έξοδος του Πάσχα – Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας, σε επιφυλακή το Λιμενικό
- Απολογείται ο καθηγητής μουσικής για την ασέλγεια στη 14χρονη μαθήτρια του
- Η Γκλόρια Στάινεμ στα 92 της: Οι γυναίκες είναι ίσως οι μόνες που γίνονται πιο ριζοσπαστικές με τα χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442