
Απεβίωσε ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κόης
Το Πυροσβεστικό Σώμα πενθεί από το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα «παιδιά» του, ο πρώην αρχηγός, Ανδρέας Κόης.
Το Πυροσβεστικό Σώμα πενθεί από το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα «παιδιά» του, ο πρώην αρχηγός, Ανδρέας Κόης.
Ο Ανδρέας Κόης άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Ο θάνατος του πρώην αρχηγού του ΠΣ, έχει προκαλέσει θλίψη στους αξιωματικούς και απλούς πυροσβέστες, καθώς σε όλη του την καριέρα ήταν πάντα κοντά τους, με το χαμόγελο, στην πρώτη γραμμή, μάχιμος μέχρι το τέλος, ενώ διακρινόταν για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την εντιμότητά του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Και ο Παναμάς χτίζει νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας για την… αντιμετώπιση των συμμοριών
- Κολομβία: Λιτότητα και υδραυλική ρωγμάτωση με το καλημέρα από τη νέα ακροδεξιά κυβέρνηση
- LIVE: ΗΠΑ – Βοσνία
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων

