Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σουάρες για το 4-0 από την Παρί: «Αν όχι εμείς, τότε κανέις»

Σουάρες για το 4-0 από την Παρί: «Αν όχι εμείς, τότε κανέις»

Αύριο, Τρίτη, μία ημέρα πριν από τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς για την Μπαρτσελόνα, το «France Football» θα φιλοξενήσει συνέντευξη του Λουϊς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μιλά για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το εμφατικό και συνάμα απογοητευτικό 4-0 στο Παρίσι, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση ότι η διαμορφωθείσα κατάσταση, ανατρέπεται.

Αύριο, Τρίτη, μία ημέρα πριν από τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς για την Μπαρτσελόνα, το «France Football» θα φιλοξενήσει συνέντευξη του Λουϊς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μιλά για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το εμφατικό και συνάμα απογοητευτικό 4-0 στο Παρίσι, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση ότι η διαμορφωθείσα κατάσταση, ανατρέπεται.

Σε προδημοσίευση στην ιστοσελίδα του έγκυρου γαλλικού περιοδικού ο -για πολλούς- κορυφαίος επιθετικός του πλανήτη, δηλώνει: «Υπάρχει η ρεβάνς. θα κάνουμε τα πάντα για να δείξουμε ποιά είναι η αληθινή Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο να αντιστρέψουμε την κατάσταση, αλλά όχι απίθανο. Ομως εάν μία ομάδα μπορεί να ανατρέψει ένα τέτοιο σκορ, αυτή είναι η Μπαρτσελόνα. Διαθέτουμε και τις ικανότητες και τον χαρακτήρα για να βγούμε από αυτήν την πολύπλοκη κατάσταση».

Ο Ουρουγουανός στράικερ, αναφέρθηκε και στην αμυντική λειτουργία της θρυλικής τριπλέτας «MSN» που συναποτελεί με τους Μέσι και Νεϊμάρ: «Είμαστε οι πρώτοι αμυντικοί της ομάδας, με την πίεση που ασκούμε στους αντιπάλους. Είμαστε εκεί και προσπαθούμε να επανακτήσουμε την μπάλα και για να σταματήσουμε την επιθετική ανάπτυξη, προστατεύοντας την άμυνα μας. Τρέχουμε διαρκώς, έχοντας αυτήν την σκέψη στο μυαλό μας».

Οσον αφορά, τέλος στην «χρυσή μπάλα», ο Σουάρες επανέλαβε την εκτίμηση που τρέφει στην ποδοσφαιρική ευφυϊα του Λιονέλ Μέσι, αγνοώντας επιδεικτικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κάθε παίκτης ονειρεύεται να κερδίσει την χρυσή μπάλα. Ομως σήμερα, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που την δικαιούται σε ετήσια βάση και είναι ο Λίο. Και ακολουθεί ο Νεϊμάρ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024