
Ανεξάρτητος ο Κουκούτσης της ΧΑ – Τρίτη δύναμη η Δημοκρατική Συμπαράταξη
Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής έκανε γνωστή με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης. Η εξέλιξη αυτή φέρνει τη Δημοκρατική Συμπαράταξη μόνη στην τρίτη θέση με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων.
Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής έκανε γνωστή με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης.
Η εξέλιξη αυτή φέρνει τη Δημοκρατική Συμπαράταξη μόνη στην τρίτη θέση με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων, αφού έχει 18 βουλευτές και η Χρυσή Αυγή πλέον 17.
Εξηγώντας την απόφασή του ο κ. Κουκούτσης να ανεξαρτητοποιηθεί λέει πως την έλαβε επειδή στη ΧΑ «παρείσφρυσαν και κάποιοι όψιμοι εθνικιστές, γυρολόγοι της πολιτικής, παλαιάς κοπής κομματάρχεςαπομεινάρια του πάλαι ποτέ κατεστημένου, οι οποίοι συμμαχώντας με κάποιους ετερόκλητους αγράμματους ξερόλες δημιουργούν εμπόδια στο δυνάμωμα του κινήματος».
Παρ’ όλα αυτά, εύχεται «κάθε επιτυχία στο κίνημα, στον αρχηγό, στα αδέλφια μου της Κ.Ο., σε όλους αυτούς τους άοκνους επιστήμονες που εργάζονται εξαντλητικά στο κόμμα, αλλά κυρίως σε όλον αυτό τον λαό που αγκάλιασε το κίνημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας
- Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του
- Ειδική άδεια μητρότητας: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Η διαδικασία
- Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι: «Ο Αλλάχ με διέταξε» είπε ο δράστης που τραυμάτισε τρεις γυναίκες
- Εθνική πόλο: Το γλέντι των «χρυσών» παιδιών σε ελληνικό κέντρο στο Σίδνεϊ – Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο (vids)
- Από το Toy Story 5 στην Οδύσσεια: Ξεκίνησε η μάχη των δισεκατομμυρίων στο box office