Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύστημα παρακολούθησης βρήκαν στα γραφεία της ΚΕΔ

Σύστημα παρακολούθησης βρήκαν στα γραφεία της ΚΕΔ

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προέβη ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος, στη συνεδρίαση της ΠΔΕ. Όπως ενημέρωσε τα μέλη της ο κ. Δρόσος, το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις και τα εταιρικά αυτοκίνητα της Ομοσπονδίας αποκάλυψε σύστημα παρακολούθησης στο γραφείο του, καθώς και δύο ραντάρ συναγερμού με ισάριθμες κρυφές κάμερες στο χώρο του προσωπικού και των γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Η ΠΔΕ θα καταθέσει μήνυση, ενώ η Ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας.

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προέβη ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος, στη συνεδρίαση της ΠΔΕ.

Όπως ενημέρωσε τα μέλη της ο κ. Δρόσος, το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις και τα εταιρικά αυτοκίνητα της Ομοσπονδίας αποκάλυψε σύστημα παρακολούθησης στο γραφείο του, καθώς και δύο ραντάρ συναγερμού με ισάριθμες κρυφές κάμερες στο χώρο του προσωπικού και των γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Η ΠΔΕ θα καταθέσει μήνυση, ενώ η Ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας.

Η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο Πρόεδρος της ΠΔΕ κ. Ιωάννης Δρόσος γνωστοποίησε στα μέλη της ΠΔΕ το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις και τα εταιρικά αυτοκίνητα της ΕΠΟ.

Βάσει του επίσημου πορίσματος, διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποδομής μη λειτουργούσας εγκατάστασης παρακολούθησης στο γραφείο του Προέδρου και η ύπαρξη δύο ραντάρ συναγερμού με ισάριθμες κρυφές κάμερες στο χώρο του προσωπικού και των γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Η ΠΔΕ αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί το πόρισμα στη δημοσιότητα, να κατατεθεί αμέσως μήνυση στην Εισαγγελία και να διενεργηθεί άμεσα εσωτερικός έλεγχος στην εταιρεία ασφάλειας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων και την λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας της ΕΠΟ.

Τέλος, αποφασίστηκε ότι θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης 7-15 Νοεμβρίου του 2017 το τουρνουά της Εθνικής Ομάδας Νέων με αντιπάλους τις ομάδες της Ρωσίας, της Ρουμανίας και του Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του UEFA U-19 European Championship 2018, τη διοργάνωση του οποίου έχει αναλάβει η ΕΠΟ».

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024