
Στις 27/3 συνεχίζεται η δίκη Σισέ – Μαρινάκη
Στις 27 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη που αφορά στην μήνυση του Γάλλου πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά διέκοψε την Τρίτη, καθώς δεν προσήλθαν ουσιώδεις μάρτυρες παρά το γεγονός ότι είχε ζητηθεί η βίαιη προσαγωγή τους.
Στις 27 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη που αφορά στην μήνυση του Γάλλου πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά διέκοψε την Τρίτη, καθώς δεν προσήλθαν ουσιώδεις μάρτυρες παρά το γεγονός ότι είχε ζητηθεί η βίαιη προσαγωγή τους.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει ήδη καταθέσει για το τι συνέβη μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, τον Φεβρουάριο του 2011, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην υποβολή της μήνυσης.
Ο κ. Μαρινάκης δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ομοβροντία κατά του νέου Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου Τουρισμού – Τα σημεία τριβής
- Διευρυμένο Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- Ρούμπιο: Εφικτή η συμφωνία με το Ιράν παρά τα νέα πλήγματα των ΗΠΑ – Τα Στενά θα μείνουν ανοιχτά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο
- Δύο συνταγές για σπιτικό παγωτό
- Δήμος Α.Αναργύρων-Καματερού: Αποκαταστάθηκε πεζογέφυρα που ενώνει τους Α. Αναργύρους με τη Ν. Φιλαδέλφεια
- ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα, ο Ανδρουλάκης και η… Μπαρτσελόνα






