Η εκτεταμένη… κατασκοπεία του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ανδρών, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση διεθνών και εν δυνάμει διεθνών ποδοσφαιριστών, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Σε αυτό το πλαίσιο κινούμενος, λοιπόν, ο Μίχαελ Σκίμπε, θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας για το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Ο Σκίμπε και οι συνεργάτες του έχουν παραστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε μια σειρά αγώνων, στο πλαίσιο του ελέγχου αγωνιστικής ετοιμότητας των διεθνών ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης της Εθνικής στις Βρυξέλες (25 Μαρτίου) εναντίον του Βελγίου, για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018.

Αναλυτικά οι αγώνες που έχουν παρακολουθήσει και πρόκειται να παρακολουθήσουν οι κ.κ. Σκίμπε, Τσάνας, Στράτος είναι οι: Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν (17 Φεβρουαρίου), Ατρόμητος-Ξάνθη (18 Φεβρουαρίου), Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ (18 Φεβρουαρίου), ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19 Φεβρουαρίου), ΑΕΚ-Λάρισα (26 Φεβρουαρίου), Ολυμπιακός-Πανιώνιος (26 Φεβρουαρίου), ΑΕΚ-Πλατανιάς (1 Μαρτίου), Ατρόμητος-Ολυμπιακός (2 Μαρτίου), Άουγκσμπουργκ-Λειψία (3 Μαρτίου), Καρλσρούη-Ανόβερο (4 Μαρτίου), ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (5 Μαρτίου), Πανιώνιος-ΑΕΚ (6 Μαρτίου).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ