
Επίθεση Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας
Στόχος επίθεσης έγινε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Σόλωνος 47. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα περίπου 15 ατόμων εισέβαλε στο γραφείο και προκάλεσε φθορές.
Στόχος επίθεσης έγινε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Σόλωνος 47.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα περίπου 15 ατόμων εισέβαλε στο γραφείο και προκάλεσε φθορές.
Την ευθύνη ανέλαβε με ανάρτησή της στο Διαδίκτυο η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας. Οπως αναφέρει, «το συγκεκριμένο γραφείο πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών και πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



