Χατζηδάκης: Η ΝΔ θέλει να μπει στη λογική της παραγωγής
Η ΝΔ από τη λογική της διανομής θέλει να μπει στη λογική παραγωγής, έχοντας παραδειγματιστεί από τα λάθη των άλλων κι έχοντας μάθει και από τα δικά της λάθη» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
Η ΝΔ από τη λογική της διανομής θέλει να μπει στη λογική παραγωγής έχοντας παραδειγματιστεί από τα λάθη των άλλων κι έχοντας μάθει και από τα δικά της λάθη» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔΚωστής Χατζηδάκης.
Όπως διευκρίνισε, στόχος της ΝΔ είναι λιγότεροι φόροι, με λιγότερες δημόσιες δαπάνες, προχωρώντας σε συγκεκριμένα παραδείγματα, και παραπέμποντας σε λεπτομέρειες στον σχετικό πίνακα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Δεν χρειάζεται άδεια από τους θεσμούς για την ισόποση μείωση δαπανών και φορών , αλλά οτιδήποτε παραπάνωαπαιτεί μείωσηπρωτογενών πλεονασμάτων» διευκρίνισε ο βουλευτής.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται με ιδεοληπτική λογική και δεν θέλει να συμπιέζει δαπάνες» σημείωσε.
Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο γιααπώλεια εσόδωνστα ασφαλιστικά ταμεία λόγω του νόμου Κατρούγκαλου, ξεκαθαρίζοντας πως «στη ΝΔ δεν έχουμε λύσεις μαγικές για το ασφαλιστικό».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα