Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε άξονα της Εγνατίας Οδού
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, στη διαδρομή Δερβένι-Σέρρες-Προμαχώνας τηνΤρίτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, στη διαδρομή Δερβένι-Σέρρες-Προμαχώνας την Τρίτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου.
Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν κατά τις ώρες από 15:00 έως 17:00 και θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού από τον Κόμβο Στρυμονικού (48ο χιλιόμετρο) έως τον Κόμβο Ριζιανών (32,8ο χιλιόμετρο).
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:
Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται από τον Κόμβο Στρυμονικού προς την Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Σερρών και στη συνέχεια μέσω των Δημοτικών Διαμερισμάτων Καλόκαστρου- Ευαγγελίστριας- Λαχανά, θα εισέρχονται στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού μέσω του Κόμβου Λαχανά.
Τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Λευκώνα- Σιδηροκάστρου, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών Θεσσαλονίκης, και μέσω των Εθνικών Οδών Δράμας – Σερρών και Μεσοράχης- Αμφίπολης θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.
Σημειώνεται ότι στον παραπάνω κάθετο οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πεθαίνει η 4αδα που θα ισορροπούσε την κινεζική επιρροή στην Ασία – Υπεύθυνος ο Τραμπ
- Ευρώπη: Ποιες χώρες έχουν δει τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
- Σε φρεγάτα «Κίμων» και Μέγαρο Μαξίμου ο Μακρόν – Τα μηνύματα που έστειλε από την Αθήνα
- Η άνθιση του τουρισμού των λουλουδιών: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι προορισμοί του 2026
- World Press Photo 2024: Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν την εποχή μας
- Τα σενάρια για τη μάχη σωτηρίας της Stoiximan GBL (pic)
- Αντιπυρική περίοδος 2026: Πολύ βρεγμένο χώμα, ένα φιλόδοξο νομοσχέδιο και άλυτα ακόμα ζητήματα
- Φοινικέλαιο: O «δούρειος ίππος» της καθημερινής μας διατροφής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442