
Αποσύρθηκαν οι Κινέζοι στην υπόθεση απόκτησης του Μήτρογλου
Αποσύρθηκαν οι Κινέζοι από την προσπάθεια τους για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα. Σύμφωνα με σημερινά πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου, η Τιανζίν Κουανιάν προσπάθησε να πάρει τα δικαιώματα του Ελληνα φορ, ο οποίος φέτος κάνει θραύση στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ομάδας της Λισαβόνας.
Αποσύρθηκαν οι Κινέζοι από την προσπάθεια τους για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα. Σύμφωνα με σημερινά πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου, η Τιανζίν Κουανιάν προσπάθησε να πάρει τα δικαιώματα του Ελληνα φορ, ο οποίος φέτος κάνει θραύση στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ομάδας της Λισαβόνας.
Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα της Κίνας είχε κάνει πρόταση 20 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα και οκτώ εκατ. το χρόνο (!) στον 29χρονο επιθετικό, αλλά ο τελευταίος δεν θέλησε να φύγει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Οι Κινέζοι έκαναν τις τελευταίες ημέρες μια νέα προσπάθεια για το διεθνή φορ, αλλά και πάλι εισέπραξαν την αρνητική απάντηση της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας. «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως θέλαμε να αποκτήσουμε τον Μήτρογλου. Ήταν ο στόχος μας στην Πορτογαλία, αλλά δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί. Ο Μήτρογλου ήταν ο μοναδικός μας στόχος στην Πορτογαλία.
Την Παρασκευή ταξιδεύω για την Αγγλία για τη μεταγραφή άλλου επιθετικού», δήλωσε στην «A Bola» στέλεχος της κινεζικής ομάδας που είχε αναλάβει τις επαφές με την Μπενφίκα.
Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα, επειδή έχουν κλείσει οι περισσότερες χειμερινές αγορές στην Ευρώπη, η Μπενφίκα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον κορυφαίο σκόρερ της. Η ομάδα της Κίνας, που έχει στον πάγκο της τον Φάμπιο Καναβάρο, έχει αποκτήσει ήδη τον Αλεξάντρε Πάτο από την Βιγιαρεάλ αντί 18 εκατ. ευρώ, ενώ προσπάθησε χωρίς επιτυχία για τους Ντιέγκο Κόστα, Καβάνι και Ρανταμέλ Φαλκάο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως κομματάρχης παλαιού τύπου, γράφει εκθέσεις ιδεών
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
- Φταίει το Taxi Driver που έχουμε σήμερα να κάνουμε με κάτι τύπους σαν τον Άντριου Τέιτ;
- «Το ασθενοφόρο έκανε τούμπες»: Πώς συνέβη το δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στα Χανιά
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για επίθεση εναντίον 41χρονου με εξάρτημα ψαρέματος



